Apa distilată

Ce este apa distilată?


Apa distilată este aburul din apa fiartă care a fost răcit și readus la starea sa lichidă. Unii oameni susțin că apa distilată este cea mai pură apă pe care o poți bea. Toată apa – indiferent dacă provine dintr-un izvor natural, fântână arteziană sau robinet obișnuit – poate avea urme de minerale, bacterii, pesticide și alți contaminanți. Distilarea elimină din apă toate acele impurități. De asemenea, elimină mai mult de 99,9% din mineralele dizolvate în apă.

Ce face apa distilată corpului tău?

Există o mulțime de MINCIUNI și înșelăciuni cu privire la sănătatea consumului de apă distilată, cum ar fi că elimină mineralele din corp și poate provoca moartea. CARE ESTE ADEVĂRUL?

Care sunt pericolele consumului de apă distilată?

Iată ce spune dr. Allen Banik …

„Apa distilată este cel mai mare solvent de pe pământ. Este singura apă care poate fi preluată în organism fără deteriorarea țesuturilor.
Ceea ce noi, oamenii de știință și publicul nu am realizat niciodată, este că mineralele colectate în organism din apă sunt minerale anorganice, care nu pot fi asimilate (digerate) de către organism. Singurele minerale pe care organismul le poate utiliza sunt mineralele organice (din fructe și legume). Toate celelalte tipuri de minerale sunt substanțe străine pentru organism și trebuie eliminate.
Astăzi, mulți medici progresivi prescriu pacienților lor apă distilată. Toate aparatele pentru rinichi funcționează pe apă distilată. ” – Allen E. Banik, M.D. Autor, „Alegerea este clară”

Iată ce spune dr. Paul Bragg …

„Cea mai mare pagubă cauzată de mineralele anorganice (apa dură) – plus colesterolul ceros și sarea – este asupra arterelor mici și a altor vase de sânge ale creierului (75% apă). Întărirea arterelor și calcificarea vaselor de sânge începe în ziua în care începem să luăm substanțe chimice anorganice (și minerale din apa de la robinet) în corpul nostru”.
„Când apa distilată intră în corp, nu lasă niciun fel de reziduuri. Nu conține săruri și sodiu. Este cea mai perfectă apă pentru funcționarea sănătoasă a rinichilor (83% apă). Este lichidul perfect pentru sânge (83% apă), lichidul ideal pentru funcționarea eficientă a plămânilor (86% apă), a stomacului, ficatului (85% apă) și a altor organe vitale. De ce? Deoarece nu conține minerale anorganice. Este atât de pură încât toate prescripțiile de medicamente lichide sunt formulate cu apă distilată. Dr. Paul Bragg, N.D. Ph.T., din cartea sa: „The Shocking Truth About Water”

Iată ce spune dr. James Balch …

„Există o singură apă – apa distilată. Nici o altă substanță de pe planeta noastră nu face atât de multe pentru a ne menține sănătoși și pentru a ne face bine ca apa. ”
Wellness dietetic; 1993 Dr. James Balch, M.D.

Iată ce spune Nick Pavlica …

„Am băut apă distilată din 1981, aproape jumătate din viața mea și, având în vedere alegerea, nu aș bea niciun alt tip de apă. Recomand apa distilată tuturor prietenilor și rudelor mele și nu aș face asta dacă nu aș crede că este unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care le poate face o persoană. După o analiză completă a corpului, medicul mi-a spus că am cele mai curate artere ale oricui a examinat de vârsta mea. Și nu am avut niciodată un os rupt în corp. (Contrar afirmațiilor șarlatanilor că calciul și alte minerale sunt „distruse” din corp!) ”- Nick Pavlica, Director, H2o Labs, Ltd.

Iată ce spune Frank N. Hepburn, USDA, …

„Nu există nimic despre apa distilată care să o facă dăunătoare pentru organism. Poate fi util să ne amintim că apa distilată este singura apă disponibilă pentru echipajele navelor pe mare.” —Frank N. Hepburn, șef, filiala de cercetare a datelor despre nutrienți, Departamentul Agriculturii din Statele Unite, Divizia pentru nutriția consumatorilor

Iată ce spune autorul Vicki Glassburn …

„Apa distilată este apa în cea mai pură formă disponibilă. Apa distilată ajută la eliminarea excesivă de metale grele din corp.” —Vicki Glassburn, din „Cine a ucis-o pe Candida?” 1991

Iată ce spune dr. Clifford C. Dennison …

„Nu există nicio dovadă medicală absolută că băutul de apă distilată va vindeca artrita, bolile de inimă, hipertensiunea arterială, întărirea arterelor sau orice alte zeci de infirmități pe care le suferă oamenii. Nu există nicio dovadă absolută că consumul de apă distilată va elimina pietrele la rinichi și la fiere, va reduce cataracta sau va vindeca emfizemul. Dar, există sute de cazuri de persoane care s-au bucurat de succes în atenuarea sau depășirea acestor probleme de sănătate atunci când au început să bea APĂ DISTILATĂ exclusiv. ” —Dr. Clifford C. Dennison, Ed. D., profesor asociat la Lee College din Cleveland, Tennessee, și cercetător și expert pe tot parcursul vieții în domeniul apei

Iată ce spune dr. Ron Kennedy …

„În ceea ce privește argumentul potrivit căruia apa distilată distruge mineralele, acest lucru este adevărat și exact asta vrem să facă. Mineralele pe care le scurge sunt de formă ionică inutilizabilă și dorim ca acestea să părăsească corpul, mai degrabă decât să fie depuse și să provoace boli. Apa distilată nu elimină cantități semnificative de minerale disponibile din punct de vedere biologic, deoarece acestea sunt preluate rapid de organism în funcție de necesități. Dacă sunt prezente în exces, atunci sunt filtrate prin rinichi și exact acest lucru trebuie să se întâmple cu toate lucrurile care sunt în exces în circulație. Apa distilată curăță corpul prin promovarea funcției sănătoase a rinichilor. ” —Ron Kennedy, M.D.

Iată ce spune dr. Charles Mayo …

„Duritatea apei (minerale anorganice în soluție) este cauza principală a multor, dacă nu a tuturor, bolilor rezultate din otrăvurile din tractul intestinal. Aceste minerale dure trec din pereții intestinali și intră în sistemul limfatic, care livrează toate produsele sale în sânge, care, la rândul său, se distribuie către toate părțile corpului. Aceasta este cauza multor boli umane. ” —Dr. Charles Mayo de la Clinica Mayo

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un distilator de apă pentru acasă? Dacă sunteți în căutarea celui mai bun distilator de apă, probabil că vă este greu să alegeți doar unul.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *